KNX-kurssi voidaan piilottaa KNX-verkkosivustolta ja MyKNX-kurssiluetteloista poistamatta kurssia käytöstä tai poistamatta sitä.
Piilota kurssi
Siirry MyKNX-palvelussa kohtaan Tili → Koulutuskeskuks → Kurssit
Avaa sen kurssin tiedot, jonka haluat piilottaa.
Poista valinta: Näkyvissä KNX:n verkkosivustolla
Tallenna muutokset.
Kurssia ei enää näytetä julkisissa kurssiluetteloissa.
Opiskelijat voivat edelleen käyttää kurssia, jolle on annettu käyttöoikeus.
Kurssin piilottaminen ei poista sitä käytöstä. Niin kauan kuin kurssi on avoinna, opiskelijat, jotka tietävät kurssin tunnistenumeron, voivat edelleen löytää kurssin MyKNX-palvelusta ja ilmoittautua sille.
Jos opiskelijoiden ei enää pitäisi voida ilmoittautua kurssille, kurssi on sen sijaan poistettava käytöstä.