En KNX-kurs kan döljas från KNX:s webbplats och kursförteckningarna på MyKNX utan att kursen inaktiveras eller raderas.
Dölj en kurs
I MyKNX går du till Konto → Utbildningscenter → Kurser
Öppna informationssidan för den kurs du vill dölja.
Avmarkera: Synlig på KNX:s webbplats
Spara ändringarna.
Kursen kommer inte längre att visas i den offentliga kursförteckningen.
Studenterna kan fortfarande få tillgång till en aktiverad kurs.
Att dölja en kurs innebär inte att den inaktiveras. Så länge kursen är aktiverad kan studenter som känner till kursens identifikationsnummer fortfarande hitta kursen i MyKNX och anmäla sig till den.
Om studenterna inte längre ska kunna anmäla sig till kursen ska kursen i stället inaktiveras.